Tidsfördriv

2011-01-19 21:25:04 Allmänt
» Kommentarer(0) «


Så här fördriver jag tiden när inte Erik är hemma och katterna sover


Här är min lilla arbetshörna, dom snygga hörlurarna har jag fått av min älskade Sambo Erik i julklapp <3

Köks planer

2011-01-19 12:18:23 Renovering
» Kommentarer(3) «


Jag vet att jag har inte varit den bästa på att updatera de har varit mycke att göra bara, sitter just nu och plannerar de nya köket kommer ev. upp ritning på de snart. Här kommer kort på vårat hm "vackra" nuvarande kök.


De finns ingenting i detta kök jag tycker om eller jo kaklet och faktiskt spisen som har en jätte bra ugn.

Eftersom de är en dörr mellan dom båda arbetsytorna är de extremt opraktiskt och jag använder aldrig den här bänkytan förutom att ställa grejer på. Dessutom är dörrarna bruna vilket jag aldrig skulle välja men samken är som baken. Tur att vi håller på med plannerna för de ny köket

Vi hade tänkt oss Lidingö's luckor från Ikea och en Ek bänkskiva, Vitt eller Ek golv och så har vi prata om att sätta en tapet och glasskiva ovanför diskbänken. Både jag och Erik har fattat tycke  för en rutigt beige/vit tapet men vi får se så långt har vi inte kommit än. Sen är de fråga om kåpan ska man ta den svart eller rostifritt, jag tycker om man väljer en rostfri kyl så blir resten automatiskt rostifritt. Vad tycker ni?  Jag vill ha ett flöde i rummet och inte en massa olika träslag och element.

Kaos i skafferiet

2011-01-05 13:02:30 Allmänt
» Kommentarer(0) «


Nu skickar jag ett litet SOS till lilla mamma ;), jag har ingen symaskin och mamma har lovat att sy ett draperi till nedredelen av skafferiet tur att jag har en sån gullig mamma <3. Nu ska jag städa skafferiet så hoppas jag mamma har tid nån dag att sy så jag får ordning på kaoset.


Flamingo vattenkannan är Josefines som har fått tillfälligt boende hos oss tills hon skaffar en lägenhet och resten av koaset ser ni ju :S